23 април 2009

Как да печелим рейтинг със Свежо?

Свежо си спечели славата на най-популярната мрежа в България. Всеки ден се публикуват по няколко хиляди статии, които в по-голямата си част никак не са лоши. Като се види брояча само, е достатъчно да се разбере на какво доверие сред интернет потребителите се радва свежо. Ако не беше интересно и полезно, нямаше и аз да съм тук.

Въпреки това, свежо има доста поувехнали неща, които правят впечатление. Ето това например системно се нарушава от доста блогери: Добавяй от оригиналния източник, а не от сайт, който просто копира труда на други. Един от тях е т.н. дрисбраун, който до този момент не е написал, превел или измислил нещо сам. Трудът му се състои единствено от копи-пейст, и то от водещи сайтове в България. Интересното е и друго- той явно печели рейтинг не от нещо друго, а от това че е на ТИ с някой от свежо. Иначе не мога да си обясня как е възможно този блогър да публикува неща, които са от преди три четири дена, да има по тях поне две три публикации в свежо и изведнъж _ХОП, той е попаднал в СВЕЖИТЕ неща. И то с доста усилия да замаскира копи-пейста си.
Затова нека драгите админи да помислят и за това, дали новините от миналата седмица са новини, само защото ги пубикува техен приближен...

Няма коментари:

Публикуване на коментар